Транспортна Опаковка за Лаптопи

  • title – Транспортна опаковка за лаптоп
  • Транпосртна опаковка сглобен вид със лаптоп във стабилизираща вложка
  • Влозхка с полиетиленова лента обтегач за транспорт
Транспортна опаковка за лаптопи със стабилизираща вложка и печат
Транпосртна опаковка сглобен вид със лаптоп във стабилизираща вложка
Влозхка с полиетиленова лента обтегач за транспорт

Транспортна опаковка за лаптопи със стабилизираща вложка

Описание

Самосглобяваща се транспортна опаковка за лаптопи със стабилизираща вложка от полиетиленова лента за пристягане на изделието по време на транспорт. Опаковката има две основни функции – да е здрава за да гарантира структурната цялост на самата опаковка и да стабилизира и предпазва от движение самият лапотп вътре в опаковката.

Предизвикателства

Да обединим чистата функционалност относно предпазване на изделията по време на транспорт, качество на крайното изделие и ниска себестойност. Допълнително предизвикателство е да запазва функционалнотта си и приложима за различни по размер лаптопи.

Какво направихме

Опаковка от петслойно велпапе. Троен сглобяващ се ръб дава допълнителна здравина на външната опаковка. Вложката освен че отделя пространство в саматат кутия за допълнителните аксесоари към изделието сме добавили и полиетиленова лента, която при сгъване на крилата на вложката за влагане в опаковката пристяга лаптопът и го обездвижда в трите посоки.

Резултат

Лаптопът може да бъде транспортиран и пристига цял и невредим при получателят си.

Информация накратко

Транспортна опаковка за лаптопи с притягаща вложка с добавена полиетиленова лента. Вложката не позволява на изделието да се движи вътре в самата опаковка, като е приложима за различни по размер лаптопи. А здравата конструкция на опаковката гарантира, нейната структурна цялост по време на транспорт (с куриер например).

  • медия петслойно велпапе
  • Размери
КОНТАКТ

ПОЛУЧИ РЕШЕНИЕ

Свържете се с нас. Заедно ще открием решение на Вашите обикновенни или необикновенни полиграфически проблеми.
ТУК