Покана с джоб

  • Покана комплект джоб с вложка
  • pokana-wlojka-shtanca-i-topyl-pechat
  • pokani-topyl-pechat
Покана джоб от арт картон със сито печат, вложка - дигитален, сито и топъл печат + Щанцоване

Покана с джоб

Описание

Покана от две части. Джоб от текстуриран черен арт картон и вложка (самата покана) от арт картон с множество довършителни процеси – дигитален печат, ситопечат, топъл печат и щанцоване на корица.

Предизвикателства

Постигане на ценови баланс между множеството довършителни процеси и късият тираж на поканата. За малък тираж и множество довършителни процеси е трудно да бъде постигната ниска себестойност на бройка краен продукт. Всеки процес в полиграфията е свързан с разходи и подготовки за влизане в тираж. Ако например за сериозен тираж опаковки от 100 000 броя сумата на подготвителните процеси по печат и довършителни операции се разпределят с пренебрежимо малко значение към цената на крайното изделие и съответно е оправдано и икономичеки ефективно, то тези разходи при къс тираж, често могат да натоварят цената на всяко изделие значително. Затова и първото нещо, което винаги питаме – каква е тиражната бройка?

Какво направихме

Сито печат на джоб, щанцоване и лепене до готови джобчета. Poследвано от печат и довършителни процеси – двустранен дигитален печат на тялото на поканата, топъл печат във вътрешността на поканата, щанцоване на корица и биговане. Издаване на готов продукт.

Резултат

луксозна и стилна покана за събитие.

Техническа информация

Изпрати запитване

потърси решение

Свържете се с наш сътрудник за да обсъдим възможностите да бъдем полезни.
връзка