Падове за писане

Пад за писане - А4
Формат (печатна площ): 210 x 297 mm Цветност: едностранен печат стадартна медия: 80, 90 или 100 гр. офсет. Скрепване: по късата страна..
А4 Пад за писане скрепен по дългата страна
Формат (печатна площ): 210 x 297 mm Цветност: едностранен печат стадартна медия: 80, 90 или 100 гр. офсет. Скрепване: по дългата страна..
Пад за писане - А5
Формат (печатна площ): 148 x 210 mm Цветност: едностранен печат стадартна медия: 80, 90 или 100 гр. офсет. Скрепване: по късата страна..
Пад за писане - А5 скрепен по дългата страна
Формат (печатна площ): 148 x 210 mm Цветност: едностранен печат стадартна медия: 80, 90 или 100 гр. офсет. Скрепване: по дългата страна..
Пад за писане - А6
Формат (печатна площ): 105 x 148 mm Цветност: едностранен печат стадартна медия: 80, 90 или 100 гр. офсет. Скрепване: по късата страна..

Фирмени падове с едностранен печат. По принцип това е най-разпространената опция за печат на падове или блокнот фирмени рекламни формати. Крайното изделие има изцяло завършен вид, комуникира достатъчно добре Вашето послание и в масовият случай е повече от достатъчно за постигане на целите. Основен плюс е, че цената на изделието не се утежнява допълнително от двустранният печат. Ако все пак имате нужда от такъв, погледнете в секцията с падове двустранен печат.

Падовете или блокнот за писане се състоят от листи бяла хартия (80 г/см) и дават възможност да се пише на тях или например да бъдат поставяни печати. Можете да определите броят на листове във всеки пад според Вашите желания и цели на самите листове. За стандартни Падове може да ползвате опциите от 50 до 100 листа. За по-нестандартни приложения може и под 50. Например като вложки за папки – тук спокойно можете да изберете опцията от пад с 20 листа. Възможно е и по-малко – моля да отправите индивидуално запитване за изработване на такива малотиражни серии падове или кубчета.

По отношение на форматите предлагаме за избор стандартните А3, А4 до А6. Може да отправяте и запитвания за други нестандартни формати – с удоволствие ще отговорим на Вашите нужди и ще отпечатаме блокнотове за писане в желан от Вас размер.

По отношение на залепянето - за всички формати фирмени падове е възможно да бъдат залепяни и по късата и по дългата страна в зависимост от конкретните цели на изделието. Отделили сме Два от сновните формати за залепяне по дългата страна като отделни продукти за да акцентираме най-удачните разновидности при залепяне по дългата страна.

За по-тежък вид може да изберете и опцията за по-плътна хартия. Стандартно предлагаме 80, 90 и 100 гр/см. Като 80 г/см е напълно достатъчно и отпимално. Също така може да изпълним и заявки за печат на падове с други от предвидените в опциите стандартни хартии. Отново отправете индивидуално запитване за печат на пад или се консултирайте с наш сътрудник.

Внимание: Моля проверявайте листовете с техническа информация за всеки продукт, който предлагаме. Вътре е описано в стегнат вид какви са основните изисквания при изготвянето на Вашият дизан, който да бъде отпечатан и впоследствие преработен в пад за писане в избраният от Вас формат. Разгледайте също и линковете за сваляне към всеки продукт с темплейти за дизайн, които отново указват основни разстояния и насоки при оформянето на дизайнът на Вашите падове.