Падове и Кубчета

Печат на фирмени падове, блокнот или кубчета за писане в собствена печатница в гр. Пловдив. Изберете от разделите падове за писане с едностранен печат, падове с двустранен печат, кубчета за писане и падове за писане с корица. Малък, но силен инструмент в

Избор на категория

кубчета за писане слепени. Едностранен печат. Различни размери.
Падове и блокнотове за писане. Едностранен печат. Слепени. Стандартни формати А3, А4, А5, А6. Възможни са и други формати на пад при запитване.

Добре познатите фирмени блокчета за писане!

печат на фирмени блокнот и падове - УЕБ ПРИНТДали за записване на спонтанни идеи, кратки текстове или за протоколиране, бързи записки, скициране или малки бързи скици и схеми - падовете за писане са практична алтернатива на тетрадките или на отделните "хвърчащи" листчета и намират място на всяко бюро или работно място.

Фирмени падове или блокчета за писане са много подходящи за панаири или събития като малък подарък, който всеки настоящ или бъдещ клиент с удоволствие би ползвал и по този начин би станал посланник на Вашето рекламно послание сред широк кръг от хора. Снабдени със собственото лого на компанията и в унисон с корпоративният дизайн, персонализираните фирмени падове и блокчета са неотменима част от всяко работно място и мощен инструмент в рекламният микс на всяка фирма.

Независимо за каква цел използвате блокнот и падове: При нас в webprint можете да персонализирате този вид канцеларски материал и да го превърнете в маркетингов инструмент на Вашата фирма. Предлагаме голям избор от формати, както правоъгълни така и квадратни. Голям е изборът от опции на брой листове съставляващ всяко блокче в зависимост от целите за които ще ползвате(или Вашите клиенти) въпросното изделие. Покривна корица, двустранен печат за по-взискателните и др. Изберете желаният формат, подгответе печатният файл на база на информационната брошура за размер, отпускания и безопасни разстояния за всеки отделен формат, качете го онлайн и Вашата поръчка ще бъде изпълнена в максимално кратки срокове.

печат на кубче за лекарски кабинетПодсилете Вашата реклама, създайте още един канал за комуникация с Ваши потенциални клиенти. При оформянето на Вашият дизайн сами определяте, дали вашите фирмени падове да имат линии, карирани или някакъв друг мотив за основа. Падове за писане, нотблокове или специални кочани напр. за протколи, записване на час при лекар, сторибордове или игри. При нас можете да поръчате тези бързо, лесно и удобно. По желание дори и отпечатани двустранно.

Ако желаете можете да ползвате и помощта на нашите сътрудници за реализирането на Вашите идеи в готов дизайн за печат на падове на база на Вашите лого и идеи за реализация на проекта.

Пасващи към Вашите фирмени падове и блокчета в нашият сортимент може да намерите и много други продукти, които да допълнят канцеларският консуматив на всяко бюро във фирмата или на Ваши клиенти – персонално отпечатани за Вашата фирма. Например: Рекламни папки, фирмени бланки, пощенски пликове, фирмени химикалки и др.