Флаери

Флаери А5
Формат (печатна площ): 148 x 210 mm Цветност: едно или двустранен печат стадартна медия: 115 или 130 гр. гланц...
Флаери А4
Формат (печатна площ): 210 x 297 mm Цветност: едно или двустранен печат стадартна медия: 115 или 130 гр. гланц..
Флаери А6
Формат (печатна площ): 105 x 148 mm Цветност: едно или двустранен печат стадартна медия: 115 или 130 гр. гланц..
Формат (краен формат): 297 x 420 mm Цветност: едно или двустранен печат стадартна медия: 115 или 130 гр. гланц..

Печатни флаери - малкият талант на рекламните материали. Флаерите са един от първите инструменти на рекламата, които идват на ум, когато трябва с нисък бюджет и себестойност да достигнем голям кръг от хора. Освен това една флаер кампания се организира бързо и лесно, самите флаери се печатат бързо и лесно при това на добри цени. Флаерите могат да се използват за най-различни поводи: дали за маркетиране на нов продукт, отваряне на нов филиал или за оповестяване на промоции.

При флаерите няма невъзможни неща

Големината на флаерът може да бъде всякаква. За улеснение сме се спрели на стандартните размери от A7 до A3 за флаери, както и някои нестандартни половинки и третинки флаери. Възможни са естествено и овални, кръгли и всякакви други форми за флаери, които са толкова много, че няма да успеем да изброим. Затова и за тези опции просто можете да отправите запитване директно към нас за цени.

Флаерът носител на Вашето рекламно послание.

Нашите съвети: за вски случай правилният флаер

  • накарайте клиентът да задържи Вашият флаер - придайте стойност на на Вашето послание. За целта използвайте флаерът като талон за намаление или безплатна консултация.
  • ако се нуждаете от повече място ...

Ако