Флаери, листовки, покани

Искате да отпечатате флаери и листовки за Вашата рекламна кампания? При това бързо, качествено и на добра цена? Вече сте на правилното място. Предлагаме Ви висококачествени флаери, листовки (флаери със сгъвки).

Отпечатваме флаери и листовки на висококачествен офсет, както и на съвременна и високопроизводителна дигитална техника в зависимост от тиража. Предлагаме и опции за избор на различни хартии както и формати. Между гланц и мат както и грамаж на хартията изборът е Ваш. Предлагаме голям набор от опции за сгъване, с които да получите и нестандартни решения за листовки с които да изпъкнете пред конкуренцията. Ако не намирате Вашата опция като размери, формат или сгъвки, изпратете ни запитване за персонализирана изработка на рекламни материали.

По желание можем да изработим естествено и нестандартни форми за вашите флаери и листовки.

Инфо: продуктовата група Флаери листовки и покани може да бъде използвана и като много и различни по наименование печатни рекламни материали и приложенията им, някои от които са: Рекламен флаер, Проспекти, сгънати брошури, Вложки, информационна вложка, Take-away меню флаер,

Избор на категория

Печатни флаери - малкият талант на рекламните материали

Флаерите са един от първите инструменти на рекламата, които идват на ум, когато трябва с нисък бюджет и себестойност да достигнем голям кръг от хора. Освен това една флаер кампания се организира бързо и лесно, самите флаери се печатат бързо и лесно при това на добри цени. Флаерите могат да се използват за най-различни поводи: дали за маркетиране на нов продукт, отваряне на нов филиал или за оповестяване на промоции.

При флаерите няма невъзможни неща

Големината на флаерът може да бъде всякаква. За улеснение сме се спрели на стандартните размери от A7 до A3 за флаери, както и някои нестандартни половинки и третинки флаери. Възможни са естествено и овални, кръгли и всякакви други форми за флаери, които са толкова много, че няма да успеем да изброим. Затова и за тези опции просто можете да отправите запитване директно към нас за цени.

Флаерът носител на Вашето рекламно послание.

Нашите съвети: за вски случай правилният флаер

  • накарайте клиентът да задържи Вашият флаер - придайте стойност на на Вашето послание. За целта използвайте флаерът като талон за намаление или безплатна консултация.
  • ако се нуждаете от повече място ...

Ако