Флаери, листовки, покани

Печат на флаери, листовки и покани в собствена печатница в гр. Пловдив. Приемаме поръчки за печат на флаери в цялата страна. Офсет и дигитален печат на флаери и листовки. Качествен печат на несравнима цена.

Избор на категория

мета флаери

Искате да отпечатате флаери и листовки за Вашата рекламна кампания? При това бързо, качествено и на добра цена? Вече сте на правилното място. Предлагаме Ви висококачествени флаери, листовки (флаери със сгъвки).

Отпечатваме флаери и листовки на висококачествен офсет, както и на съвременна и високопроизводителна дигитална техника в зависимост от тиража. Предлагаме и опции за избор на различни хартии както и формати. Между гланц и мат както и грамаж на хартията изборът е Ваш. Предлагаме голям набор от опции за сгъване, с които да получите и нестандартни решения за листовки с които да изпъкнете пред конкуренцията. Ако не намирате Вашата опция като размери, формат или сгъвки, изпратете ни запитване за персонализирана изработка на рекламни материали.

По желание можем да изработим естествено и нестандартни форми за вашите флаери и листовки.

Инфо: продуктовата група Флаери листовки и покани може да бъде използвана и като много и различни по наименование печатни рекламни материали и приложенията им, някои от които са: Рекламен флаер, Проспекти, сгънати брошури, Вложки, информационна вложка, Take-away меню флаер,