Дигитален печат

Дигитален печат, HP Indigo дигитална преса

 

Дигитален печат е събирателен израз, който се отнася за методи и технологии на отпечатване, при които от дигитално базирано изображение (компютър) се пренася директно посредством дигитална печатна система върху медия (хартия или друг печатен носител). Като дигитална печатна система в масовият случай е електрофотографска система за печат - например лазерна дигитална преса конструирана за високо качество на отпечатъкът при високи тиражи и големи натоварвания. Други често срещани методи са мастиленоструен печат - например за печат на голямоформатни плакати, постери ... но стига и до приложения от рода на печат на картини, винили и банери и всички всевъзможни приложения на широкоформатният печат.
 
Дигиталният печат има по-висока себестойност на страница от традиционните офсет печатни методи, но по-високата цена се балансира чрез избягване на сложни и скъпоструващи технически процеси необходими да се влезе в тираж при офсет технологиите. Дигиталните технологии на печат също позволяват и печат on demand, както и по-кратък и рентабилен цикъл за издаване на готовата печатна продукция особено когато тя е в по-ниски тиражи. Другият голям плюс е и опцията за персонализация на всеки отделен отпечатък.

За да задоволим нуждите на всеки бизнес ние постоянно обогатяваме и обновяваме машинният парк на нашата печатница. Стремим се да постигнем максимално качество на конкурентни цени за Вашите - визитки, брошури, флаери, дипляни, каталози, уоблери, плакати, покани, поздравителни картички, менюта, подложки за хранене, ръководства, обложки, вложки, опаковки, сертификати, грамоти, договори, бланки, оферти, презентации, работни календари, глави за календари, настолни пирамиди, стикери, етикети, книги. Тъй като огромното многообразие от печатни технологии и довършителни процеси, резултиращо в широка гама от крайни полиграфски продукт, понякога е трудно да бъде обхванато в рамките на онлайн магазин, при продуктите където не е указана цена или имате изискване, което не е представено като опция - моля свържете се с наш сътрудник, използвайте формата за запитване или ни го изпратете на пощата.